Biokennisweek

Biokennisweek

Jaarlijks organiseert Bionext de Biokennisweek

De Biokennisweek is het online en live event voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Bionext brengt 15 t/m 18 januari 2024 alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een 4-daags interactief programma. De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma. De twee dagen erna komt de hele biologische sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.


Webinars

De programmacommissie stelt zich tot doel een vernieuwend, prikkelend en inspirerend programma samen te stellen. Wees er op tijd bij! Er is beperkt plek voor de workshops en webinars. In de komende editie van Biokennisweek gaan we dóór op het ingeslagen pad: ondernemers samenbrengen, en vérder brengen met biokennis en inspiratie. Dat doen we door een stevig tweedaags webinarprogramma te organiseren op maandag 15 januari en dinsdag 16 januari.


Je kan zelf input geven voor het inhoudelijk programma. Op 15 september 2023 sliut de deadline voor het inleveren van workshops en wordt, na selecte, het programma samengesteld door de programmacommissie. Het geven van een workshop of webinar is deze editie NIET aan kosten gebonden.

Webinars
Biobeurs

Biobeurs

De sfeervolle live Biobeurs, op woensdag 17 januari en donderdag 18 januari. Een bruisende beursvloer vol bio ondernemers en exposanten! Hier kun je snuffelen aan alle ontwikkelingen op het gebied van bio én ontspannen netwerken, bijvoorbeeld tijdens het Aanschuifdiner. Tijdens de Biobeurs bieden we ook een live inhoudelijk workshopprogramma op woensdag en donderdag, waar volop ruimte is voor kennisdelen, uitwisseling en een levendig debat.

Wil je nu zelf op de Biobeurs staan als exposant? Klik hieronder op de link voor meer informatie over de stands en het inschrijfformulier.

Bionext

Wij, bij Bionext, vinden het belangrijk dat de hele Biologische sector in verbinding staat met elkaar. Daarom organiseren wij de Biokennisweek, dit is een unieke gelegenheid voor de gehele biologische keten om elkaar live en online te ontmoeten! Laat jouw merk en product zien en kom eenvoudig in contact met nieuwe leads. Verhoog je omzet en bouw aan relaties. Ontdek de nieuwste trends in biologisch en mis ook de interessante sprekers en live-events niet.Bionext