Adopteer een kip

Ontvang je bonnen van Adopteer een kip of heb je in het verleden een Kipkado gekregen? Dan kun je met de geldende bonnen eieren afhalen in alle deelnemende winkels in Nederland, zoals Ekoplaza, Jumbo, diverse natuurvoedingswinkels en boerderijwinkels. Je mag twee bonnen tegelijk inleveren. Wil je meer bonnen tegelijkertijd inleveren? Overleg dit dan even in de winkel.

Geniet van (h)eerlijke biologische eieren en ondersteun biologische kippenboeren. Deze boeren werken elke dag aan biodiversiteit, een gezonde bodem en het klimaat. Dus hoe meer biologisch jij koopt, hoe meer biologisch groeit.

Welke eieren mag je meenemen?
Één waardebon geeft recht op 1 doosje biologische* eieren van 6 stuks. Het maakt niet uit welke eieren je kiest; zolang het maar een 6-stuks doosje is met het biologische logo. Dit logo staat ook wel bekend als het ‘groene blaadje’ en wordt soms afgebeeld in zwart-wit. Dit is een gecontroleerd keurmerk waardoor je zeker weet dat je kiest voor een zeer diervriendelijk ei. Je herkent een biologische ook aan de ei-code die op het ei staat. Begint de code met een 0? Dan weet je zeker dat het een biologisch ei is!

* Sommige winkels verstrekken geen Demeter eieren voor Kipkado bonnen of vragen een bijbetaling!

Bekijk hier de afhaalpunten

Vragen? Mail naar info@adopteereenkip.nl