Biohuis, de vereniging van biologische boeren en tuinders

Biohuis, de vereniging van biologische boeren en tuinders

Biohuis, de vereniging van biologische boeren en tuinders, is de belangenbehartiger van de Nederlandse biologische boeren en tuinders. 15 sectorale en regionale biologische organisaties werken samen in Biohuis. Ruim 1100 biologische bedrijven zijn lid. Biohuis zit in het bestuur van ketenorganisatie Bionext, die veel uitvoerend werk doet voor Biohuis en de twee andere ketenpartijen. Samen zetten we ons keihard in voor een betere markt, betere regelgeving en meer onderzoek en kennis voor de biologische primaire sector.

Binnen het Biohuis kunnen biologische boeren en boerinnen met elkaar van gedachten wisselen en zich samen sterk maken voor de sector. In het Biohuis treffen we elkaar. In het diverse pallet van sectoren, regio’s en motivaties herkennen we de collega’s met passie voor het biologische boerenvak.

Ga direct naar de website van Biohuis en word lid!

Biohuis is een van de drie verenigingen van de Coöperatie Bionext, de ketenorganisatie voor biologische landbouw en voeding. De andere verenigingen zijn BioNederland (producenten en handel) en de Biowinkelvereniging (biologische speciaalzaken).

Vragen over Biohuis?

Voor vragen over Biohuis kunt u contact opnemen met Ilse Blauw.