Voordelen voor leden


Bent u lid van Biohuis, BioNederland of de Biowinkelvereniging dan heeft u bij Bionext een aantal voordelen!

Korting op uw Bio-beurs stand
Dé Bio-beurs is voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch. De Bio-beurs vindt elk jaar in januari plaats, in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs wordt sinds 2015 georganiseerd door Bionext en Libema, dit gebeurt via een aparte B.V. In 2021 vindt de beurs plaats op 20 en 21 januari.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de beurs www.bio-beurs.nl

Calamiteiten en crisis-communicatie
Bionext speelt een centrale rol in tijden van crisis binnen de biologische sector. Ons doel is dat het biologisch belang zo min mogelijk schade op loopt door de crisis. Leden van de aangesloten verenigingen ontvangen van Bionext uitgebreide informatie over de crisis en de gezamenlijke aanpak.  

Exclusieve informatie
Op Bionext.nl is er exclusieve informatie te vinden die we alleen achter de inlog aanbieden. Zoals bijvoorbeeld informatie en praktische toelichting over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, specifieke sectorinformatie vanuit de keten- en themagroepen en vindt u in de Bionext Bibliotheek de nieuwste cijfers en rapporten.

Gratis adverteren
Leden van Biohuis en BioNederland kunnen gratis adverteren op de Biobank. U kunt hier terecht voor vraag en aanbod van biologische mest, voer, vee en nog veel meer.

Lid worden?
Lidmaatschap Biohuis.
Lidmaatschap BioNederland.
Lidmaatschap Biowinkelvereniging.