Waarom lid worden van Biohuis, BioNederland of de Biowinkelvereniging?

We kunnen zelf vertellen waarom jij lid zou moeten worden van Biohuis, BioNederland of de Biowinkelvereniging, maar het beste kun je dat horen van ervaringsdeskundigen zelf. Zij weten hoe het is om lid te zijn van één van de verenigingen. Wij laten een aantal verenigingsleden aan het woord om te vertellen waarom zij lid zijn van Biohuis, BioNederland of de Biowinkelvereniging.

Waarom lid worden van Biohuis?


Jorrit Jonkers – Biologisch tuinder:

·

"Ik ben lid van Biohuis omdat we als biologische sector in Nederland niet heel groot zijn. Gezamenlijk optrekken is noodzakelijk; plantaardige en dierlijke sectoren bij elkaar. "

"Door mijn Biohuis lidmaatschap heb ik een aanspreekpunt die mijn bedrijf vertegenwoordigd, vooral richting de politiek."

Folkje Zigterman - Biologisch melkveehouder:

"Als biologisch melkveehouder en bestuurslid van de Natuurweide ben ik betrokken bij het Biohuis."

"Met het Biohuis kunnen we goed onze stem laten horen voor de biologische sector, wat zeker in deze tijd erg belangrijk is!"
Waarom lid worden van BioNederland?

Waarom lid worden van BioNederland?

Pieter Dirven - eigenaar De Smaakspecialist Ulvenhout:
"Ik ben lid van BioNederland, omdat het nodig om samen op te trekken als het gaat om belangenbehartiging, marktontwikkeling en ondersteuning op het gebied van kwaliteit."
"Door samen te werken, te ontmoeten en te spreken kom je verder."
image-2495

Irene Prinsen-Bruins - mede-eigenaar ERF-1 Kampen:

"Ik ben lid van BioNederland omdat je gezamenlijk nog beter 'de mooiste boodschap is bio' kunt uitdragen.

Daarnaast is het heel inspirerend om in contact te komen met ondernemers die vanuit dezelfde overtuiging met voedselproductie bezig zijn. Alleen ga je harder maar samen kom je verder."

Waarom lid worden van de Biowinkelvereniging?


Jeroen Zentveld – eigenaar GoodyFood Hilversum
''Nu meer dan ooit is het van groot belang onze krachten te bundelen en, om de branche die dé oplossing heeft voor zo veel huidige problematiek, voor het voetlicht te brengen.''

Mandy Goes & Roeland Gerding – eigenaren De Groene Winkel Zeist

“Als lid van de Biowinkelvereniging kunnen we elkaar versterken en worden we gesteund in het bereiken van onze idealen.

Ledenvoordeel

Ben je lid van Biohuis, BioNederland of de Biowinkelvereniging? Dan profiteer je van mooie voordelen.

Korting ticket Biokennisweek
De Biokennisweek vindt elk jaar in januari plaats. Dit is een hybride evenement met online webinars en de fysieke bio-beurs. Leden krijgen korting op een stand én op toegangstickets.

Meer informatie: www.biokennisweek.nl

Calamiteiten en crisis-communicatie
Bionext speelt een centrale rol in tijden van crisis binnen de biologische sector. Ons doel is dat het biologisch belang zo min mogelijk schade op loopt door de crisis. Leden van de aangesloten verenigingen ontvangen van Bionext uitgebreide informatie over de crisis en de gezamenlijke aanpak.  

Exclusieve informatie
Op Bionext.nl is er exclusieve informatie te vinden die we alleen achter de inlog aanbieden. Zoals bijvoorbeeld informatie en praktische toelichting over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, specifieke sectorinformatie vanuit de keten- en themagroepen, en in de Bionext Bibliotheek staan de nieuwste cijfers en rapporten.

Gratis adverteren
Leden van Biohuis en BioNederland kunnen gratis adverteren op de Biobank. Biologische ondernemers kunnen hier terecht voor vraag en aanbod van biologische mest, voer, vee en nog veel meer.

Lid worden?
Lidmaatschap Biohuis.
Lidmaatschap BioNederland.

Lidmaatschap Biowinkelvereniging.