Naar content
Image
Terug

Topsectoren call onderzoek 2017 open: Bionext faciliteert matchmaking

Topsectoren call onderzoek 2017 open: Bionext faciliteert matchmaking

24 mrt 2016 Redactie Bionext

Topsectoren call onderzoek 2017 open: Bionext faciliteert matchmaking
De Topsectoren Agri&Food, Tuinbouw en Uitgangsmaterialen roepen ondernemers weer op om voorstellen voor onderzoek in te dienen. Het gaat om onderzoek dat vanaf 2017 uitgevoerd kan worden.

Een idee, max. twee kantjes, moet voor 2 mei zijn ingediend, een uitgewerkt voorstel voor 18 juli. De twee Topsectoren hebben samen onderzoekscapaciteit bij DLO en TNO ter waarde van 15 miljoen euro te verdelen. De formulieren voor de plannen vindt u hier en hier

Voorwaarde is dat voor iedere bijdrage die u van de topsectoren vraagt u eenzelfde inbreng levert. De helft van uw inbreng moet in geld aan de onderzoeksinstelling (in cash) en de andere helft in inspanningen die u verricht of materiaal dat u inbrengt (in kind). Ook moeten uw wensen passen bij de onderzoeksagenda ’s die de topsectoren hebben opgesteld. 

Bionext kan telers, bedrijven, ondernemers in de biologische sector ondersteunen bij het vinden van andere ondernemers met dezelfde onderzoekswens, van de beste onderzoeker die bij het idee past en bij het verder uitwerken van het idee. 

Meer informatie?


Perswoordvoering

Voor algemene informatie over activiteiten of publicaties van Bionext kunt u op contact opnemen met:

Aafke Hofman: 06-16179613

Miriam van Bree: 030-2339980 / 06-46370784