Naar content
Image
Terug

Swingend en dansend Welcome to the Future festival heeft primeur met EKO horeca goud 100%

Welcome to the Future festival heeft primeur met EKO horeca goud 100%

27 jul 2017 Redactie Bionext

Welcome to the Future: een festival met 23.000 bezoekers, die komen om dansen en te genieten. ID&T staat als professionele organisator van oa. ook Mysteryland en Sensation White garant voor een geweldige ambiance met acht podia op het sfeervolle Twiske, een natuurgebied net boven Amsterdam. En daarbij hoort een goede catering! Voor het eerst is er in Nederland een festival waar uitsluitend producten zijn geserveerd die gemaakt zijn van 100% biologische ingrediënten.

 

 

De meer dan 30 cateraars hebben voor Welcome to the Future uitsluitend biologisch ingekocht. Er waren diverse pleinen waar special food cateraars met ludieke namen zoals Banaanhangwagen of Mevr. K.NARIE hun specialiteiten aan de man/vrouw brachten. De cateraars hebben vooraf hun productlijst met alle ingrediënten en toeleveranciers ingediend. Vooraf zijn er oa. met hulp van EKO-accountmanager André Brouwer en ID&T manager food Manon Kerkdijk biologische varianten en alternatieven gezocht en gevonden voor oa. filodeeg, wraps, marinades. 

 

Tijdens het festival zijn de cateraars geïnspecteerd op het gebruik van deze producten en ingrediënten in de praktijk. En het EKO Keurmerk goud 100% is dan ook heel erg verdiend.

Auteur: René Heusschen, EKO-keurmerk

 

 

 

 


Perswoordvoering

Voor algemene informatie over activiteiten of publicaties van Bionext kunt u op contact opnemen met:

Aafke Hofman: 06-16179613

Miriam van Bree: 030-2339980 / 06-46370784