Naar content
Image
Terug

Serie colleges over kwaliteitsgarantie in de biologische sector

Serie colleges over kwaliteitsgarantie in de biologische sector

07 okt 2016 Redactie Bionext

Bedrijven in de biologische sector streven naar de hoogste kwaliteit. Daartoe organiseren BioNederland/VBP en Skal Biocontrole samen een serie bijeenkomsten rond kwaliteitsborging. Deelnemers krijgen inzicht in de manier waarop ze bij de jaarlijkse controle optimaal aan de vereisten kunnen voldoen. Het college wordt in november 2016 op 3 verschillende locaties verspreid over Nederland aangeboden.

Het college is bedoeld voor handels- en verwerkingsbedrijven en minder relevant voor bedrijven uit de primaire sector. Arno Berg, inspecteur bij Skal Biocontrole, zal ingaan op de stand van zaken met betrekking tot kwaliteitszorg, licht de jaarcijfers toe en geeft aan hoe belangrijk het is om eventuele (lichte) afwijkingen te herstellen.

Het BioNederland College is toegankelijk voor leden en niet-leden van BioNederland/VBP. Het college is gratis voor leden van BioNederland (max. 2 per bedrijf) en € 150,- voor personen/organisaties die (nog) niet bij BioNederland zijn aangesloten.

 

Data, tijdstip en locatie

8 november is van 13 -16 uur in Boxtel, Boseind 15 (Vion)

9 november 9 - 12 uur Amsterdam, Stationsplein 61 – 65 (Tradin)

9 november 14 -17 uur Zwolle, Dr. Klinkertweg 28a (SKAL)

 

Wat doen BioNederland en SKALBiocontrole?

BioNederland organiseert regelmatig netwerk-en kennisbijeenkomsten voor haar leden. Met interessante onderwerpen, zoals marktontwikkelingen, duurzaamheid, smaak en kwaliteitsborging. Voor meer informatie: www.vbpbiologisch.nl

SKAL Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Voor meer informatie: www.skal.nl

 

Meer informatie en inschrijven         

Uiterlijk 31 oktober via dit inschrijfformulier. U kunt bij inschrijving uw voorkeur voor de locatie aangeven. Per college kunnen maximaal 25 personen deelnemen (Amsterdam, Boxtel). In Zwolle kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Vol=vol. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding.

 


Perswoordvoering

Voor algemene informatie over activiteiten of publicaties van Bionext kunt u op contact opnemen met:

Aafke Hofman: 06-16179613

Miriam van Bree: 030-2339980 / 06-46370784