Naar content
Image
Terug

Koningin Maxima opent Bio-beurs

Koningin Maxima opent Bio-beurs

13 dec 2017 Redactie Bionext

Niemand minder dan Koningin Máxima zal de Bio-beurs officieel openen op 17 januari 2018. De Bio-beurs is Nederlands grootste vakbeurs voor de biologische sector en trekt jaarlijks ruim 10.000 zakelijke bezoekers.

Directeur Bavo van den Idsert licht toe: “We zijn zeer vereerd dat Koningin Maxima onze uitnodiging heeft aangenomen. We laten haar op de Bio-beurs graag zien welke concrete oplossingen biologische landbouw en voeding bieden voor maatschappelijke issues als klimaatverandering en biodiversiteit.”

Bio-beurs uitgebreid met Pureness en BioMechaTech

De Bio-beurs vindt plaats op 17 en 18 januari 2018 in de Ijsselhallen in Zwolle. Dit jaar kent de Bio-beurs  twee nieuwe onderdelen: Pureness, met aandacht voor lifestyle producten, zoals biologische cosmetica en kleding, en BioMechaTech, waar technische innovaties in de biologische landbouw centraal staan.

Op de beursvloer staan ruim 350 stands van biologische bedrijven. Op het Foodplein verzorgen gerenommeerde koks demonstraties met biologische producten. Er is een interessant inhoudelijk programma met meer dan 80 boeiende workshops en presentaties.

Programma zorgvuldig samengesteld

Wij hebben het programma voor de opening en de route over de beursvloer zorgvuldig vastgesteld in overleg met de Rijksvoorlichtingsdienst. De stands die Koningin Maxima bezoekt en de mensen die ze spreekt zijn al geselecteerd. Wij zullen zeer binnenkort contact met hen opnemen. 

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de komst van Koningin Maxima, klik dan hier voor veelgestelde vragen.

 


Perswoordvoering

Voor algemene informatie over activiteiten of publicaties van Bionext kunt u op contact opnemen met:

Aafke Hofman: 06-16179613

Miriam van Bree: 030-2339980 / 06-46370784