Donateurs

U staat achter biologisch, net als wij! Wij weten dat biologisch een goede keuze is, maar waarom eigenlijk? Wij geven om de wereld en gaan er met veel zorg en liefde mee om. Maar hoe draagt biologisch daar eigenlijk aan bij? Waarom en waar zeg je JA tegen, als je biologisch koopt? Er zijn veel mensen, ook binnen onze sector, die het lastig vinden om die keuze uit te leggen. Begrijpelijk!

Aan ons de taak om een helder verhaal uit te dragen:

  • Waarom biologisch bijdraagt aan een positieve klimaatverandering.
  • Waarom biologisch en het klimaat onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
  • Hoe de biologische waarden de aarde en haar natuur beschermen .

Wij streven naar mooie samenwerkingen, zodat iedereen die de natuur een warm hart toe draagt, dat ook naar biologisch gaat doen.

Vindt u het ook belangrijk dat de biologische landbouw en voeding groeit? Goede communicatie verdient? Wordt dan donateur van Bionext.

Donateur worden van Bionext? De periodieke schenking: geef meer voor hetzelfde geld!
Wilt u Stichting Bionext voor een langer periode financieel ondersteunen, dan kan het voor u het voordeligste zijn indien u dit via een periodieke schenking doet. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Een periodieke schenking moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

De schenking is met een schriftelijke overeenkomst bij Stichting Bionext bevestigd (of is vastgelegd bij de notaris);
Het is een vast bedrag per jaar;
Het bedrag wordt in vaste termijnen (minimaal 1x per jaar) afgeschreven;
U schenkt gedurende een periode van 5 jaar of langer.

Periodiek schenken via een schriftelijke overeenkomst
Periodiek schenken is mogelijk voor bedragen vanaf 30 euro per jaar. Aan het opstellen van de schriftelijke overeenkomst met Stichting Bionext zijn geen kosten verbonden. U kunt het formulier hier downloaden.

U hoeft alleen uw gegevens op de schriftelijke overeenkomst in te vullen. Vervolgens stuurt u het formulier naar Stichting Bionext, voor het invullen van de overige gegevens. Daarna krijgt u een volledig ingevuld exemplaar terug. Dit exemplaar heeft u nodig als bewijs voor de Belastingdienst.

Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd in deze vorm van schenken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@bionext.nl of tel. 030-2339970.