Nieuws

Restaurants, Cafés, Hotels, Bars, Cateraars met een biologisch hart !

20-05-20 15:27

Steeds meer mensen kiezen voor biologische producten en dat is goed nieuws. Wij kopen biologisch voor tal van redenen waaronder gezondheid, milieu, klimaat, dierenwelzijn etc. In de winkel is het biologische keurmerk goed zichtbaar maar als je buiten de deur een hapje gaat eten of wat gaat drinken is het niet altijd duidelijk of er met biologische producten wordt gewerkt. In deze moeilijke en onzekere tijd willen wij alle horeca ondernemers met een biologisch hart wat extra ondersteunen. Daarom is Bionext gestart met een initiatief om aan een zo groot mogelijk publiek te laten weten dat er prachtige horecagelegenheden zijn met een hart voor de biologische landbouw. Samen met onze achterban en puuruiteten.nl hebben wij een indrukwekkende lijst opgesteld met horecagelegenheden die veelal werken met biologische ingrediënten.


Op deze pagina staan maar liefst 250 restaurants, cafés, hotels, bars en cateraars dus is er vast wel een bij jou in de buurt!
Een deel van de horeca gelegenheden hebben het EKO keurmerk voor meer informatie bezoek de speciale website: https://www.eko-horeca.nl/
Daarnaast willen wij graag vermelden dat er ook steeds meer horecaketens zijn zoals Bagel & Beans die zo veel mogelijk kiezen voor biologisch.


Ik wil graag uit eten in...

Drenthe

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland


Heb je een horeca onderneming met een biologisch hart en sta je nog niet op de site meld je dan aan: info@bionext.nl


Fotografie door Jeannette van Mullem, Puur! uit eten

Tags

Horeca

vind-ik-leuk(s)