Nieuws

​Community: Onze nieuwe community is live

25-09-19 09:04

Eind augustus week is de nieuwe community van Bionext - www.bionext.nl - live gegaan. De Bionext Community is dé plek waar je online informatie kunt vinden over onder andere nieuwe ontwikkelingen in de biologische wetgeving, kennis- en onderzoeksprojecten in de landbouw, internationale handelsbeurzen, consumenten campagnes en andere activiteiten van Bionext.

Voor leden van Biohuis, BioNederland en de Biowinkelvereniging is er exclusieve informatie op de Community te vinden die we alleen achter een inlog aanbieden. Zoals praktische toelichting op nieuwe wet- en regelgeving en specifieke sectorinformatie vanuit de keten- en themagroepen. Kijk bijvoorbeeld eens hier voor het laatste wetgevingsinformatiebulletin van september 2019.

Op de vernieuwde Biobank kunnen leden van Biohuis en BioNederland nu zelf advertenties plaatsen. Bent u lid van Biohuis, BioNederland en/of de Biowinkelvereniging? Dan heeft u als het goed is een e-mail gehad met instructies om een account aan te maken. Voor vragen kunt u terecht bij community@bionext.nl.


vind-ik-leuk(s)