Nieuws

Corona meldpunt voor biologische ondernemers

19-03-20 10:20

Bionext wil weten waar ondernemers uit de bio branche tegenaan lopen tijdens Corona crisis

Ede, 19 maart 2020

Steeds meer ondernemers beginnen de gevolgen te voelen van het coronacrisis die de wereld in zijn greep houdt. Zo ook voor de boeren, telers, producenten, verwerkers, handel en winkeliers in de biologische branche. Het zijn onzekere tijden, waarvan niemand weet hoe lang dit nog gaat duren.

Ondanks het uitgebreide pakket aan overheidsmaatregelen die dinsdag werden gepresenteerd, blijven ondernemers met veel onbeantwoorde vragen zitten. Bionext wil hierin voor ondernemers in de biologische branche graag een helpende hand bieden. Met een speciaal meldpunt voor biologische ondernemers is Bionext op zoek naar alle vragen die specifiek binnen de biologische branche rondom de coronacrisis leven. Waar loop je als biologische ondernemer nu tegenaan, welke problemen zie je in de nabije toekomst op je afkomen, waar zou je graag mee geholpen worden? Bionext verzamelt alle prangende vragen die bij ondernemers leven en wil actief aan de slag om deze vragen te bundelen en te beantwoorden.

Bionext directeur Michaël Wilde: “Wij vinden het van groot belang om al onze leden zo goed mogelijk te helpen in deze moeilijke periode. Met een speciaal meldpunt voor ondernemers krijgen wij inzicht in de belangrijkste vragen en zorgen die er binnen onze verenigingen zijn. In onze communicatie en lobby kunnen wij hier dan zo goed mogelijk op inspelen. Denk aan vragen en antwoorden op onze site en via onze nieuwsbrieven. Door te weten wat er leeft, kunnen wij actief een helpende hand bieden.”

Het Corona meldpunt voor biologische ondernemers kun je bereiken via: corona@bionext.nl. Via een speciale nieuwsbrief en regelmatige updates zal Bionext de leden van de verenigingen op de hoogte houden.

Meer informatie: www.bionext.nl / corona@bionext.nl

Tags

Nieuws
Corona

vind-ik-leuk(s)