Nieuws

Bloomon breidt verkoop Bio-bos uit

08-07-21 12:47

Online bloemenverkoper Bloomon had vorig jaar zomer een mooie primeur: een prachtige Bio-bos gemaakt van 100% biologische bloemen. Vanwege groot succes is de Bio-bos vanaf deze week weer verkrijgbaar. De oplage is fors uitgebreid en behalve in Nederland en België is de Bio-bos nu ook in Duitsland te koop.

Bionext heeft een adviserende rol gespeeld bij de totstandkoming van de Bio-bos en is blij met het succes. Maaike Raaijmakers, projectleider bij Bionext: “Dit is heel goed nieuws voor liefhebbers van biologische bloemen en een belangrijke stap voor de groei van de biologische bloementeelt. Bloomon biedt biologische bloementelers niet alleen een gegarandeerde afzet, ze zorgt er ook voor dat meer telers de overstap naar de biologische teelt durven maken”.

De Bio-bos is samengesteld met 100% biologische bloemen van Skal-gecertificeerde kwekers zoals Lara Velmans: "Ik vind het belangrijk om biologische bloemen in de schijnwerpers te zetten en een bijdrage te leveren aan een zo groot en divers mogelijk aanbod. Het is een prachtige uitdaging vanwege het spel met de natuur en gespecialiseerde kweektechnieken."

Benieuwd naar de biologische kwekers? Kijk hier voor hun verhalen:
Lara Velmans ‘De Bloementuin’: https://bit.ly/3wq4AuH
Julian Langelaan ‘Op Beemster Klei’: https://bit.ly/3jVURcQ

De Bio-bos is tot eind september (of tot zolang de bloemen beschikbaar zijn) te verkrijgen via https://shop.bloomon.nl/products/bio-bos

Tags

biologisch
biobloemen

vind-ik-leuk(s)