Nieuws

Biokennisweek 2022 volledig online

22-11-21 14:22

De Biobeurs 2022 wordt ook dit jaar definitief naar een volledig online event van 10 t/m 13 januari 2022: De Biokennisweek.

De beursorganisatie kiest ervoor om de Biobeurs en de veldbezoeken te laten vervallen en het online programma van de Biokennisweek uit te breiden. Deze keuze is gemaakt omdat de coronamaatregelen opnieuw voor een onzekere situatie zorgden. De organisatie is ervan overtuigd ook in 2022 een succesvol digitale Biokennisweek neer te zetten.

Michaël Wilde, directeur van Bionext: “Het is ontzettend jammer dat wij dit besluit hebben moeten nemen. Maar het is mooi dat we net als dit jaar weer een prachtig en informatief online (studio)programma neer gaan zetten. Op deze manier laten we aan Nederland zien hoe wij er als optimistische, oplossingsgerichte en toekomstbestendige sector voor staan. We gaan er echt iets moois van maken!”.

Biokennisweek bestaat uit meer dan 100 webinars

De Biokennisweek biedt een scala aan webinars. Van bodem tot verpakking, van boom tot consument en van bloembollen tot zwavel: alle thema's die nu belangrijk zijn in de biologische sector komen aan bod. Dat maakt de Biokennisweek niet alleen voor ondernemers in de biologische keten interessant, maar ook voor een breder publiek dat belangstelling heeft in de biologische sector. De webinars worden live gegeven. Deelnemers krijgen ook de gelegenheid om de webinars terug te kijken. Op de website www.biokennisweek.nl is het programma te vinden. De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

Samenwerking

Bionext en Libéma organiseren de Biokennisweek in samenwerking met de BioAcademy en diverse partners. Doel is de biologische sector te verbreden, verdiepen en verbinden!

Meer informatie www.biokennisweek.nl

Tags

biobeurs
biokennisweek

vind-ik-leuk(s)