Nieuws

BIOFACH: uw toegang tot de internationale biologische markt

24-08-20 15:35

In 2021 organiseren we wederom een gezamenlijk paviljoen op de BIOFACH met Nederlandse en Italiaanse standhouders. Dit doen we in samenwerking met onze Italiaanse partner Federbio-Assobio. De BIOFACH wordt dit jaar gehouden van 17-20 februari 2021.

Het Holland-Italië paviljoen

Het paviljoen staat in hal 5. Alle stands op het paviljoen zijn even groot (8m2) en zijn voorzien van displayruimte, een balie en twee krukken. Het Nederlandse gedeelte van het paviljoen krijgt een Holland-uitstraling door middel van o.a. oranje vloerbedekking. Er is komende editie ruimte voor 8 Nederlandse en 14 Italiaanse deelnemers.

Investering

Het paviljoen wordt gedeeltelijk gefinancierd uit een EU-subsidie, daardoor kunnen we een ingerichte plek met full service bieden tegen een gereduceerd tarief. De prijzen voor de 2021 editie zijn als volgt vastgesteld:

Voor leden van BioNederland

€ 4.015,- voor een middenstand 8m2

Voor niet leden zijn de kosten / Non members

€ 4.840,- voor een middenstand 8m2

De prijzen zijn inclusief basisstandbouw, subcontractortarief, logo, bedrijfsnaam, gebruik van een gezamenlijk lounge en opslag, excl. BTW en verplichte marketing fee van € 540,-. De hoekstands op het paviljoen zijn reeds vergeven.

Schrijf nu in!

Wilt u gebruik maken van deze unieke kans? Vul dan de standhouders-overeenkomst in en stuur deze als PDF naar internationalebeurzen@bionext.nl. Als u zich inschrijft, dan verbindt u zich aan deelname. Daarom zit er ook een betaling van de eerste 25% van de deelnemersfee aan vast.

Lid worden en direct profiteren van voordeel?

Interesse in lidmaatschap van BioNederland? Dat levert in dit geval direct korting op bij deelname aan het paviljoen op de BIOFACH. Daarnaast krijgen leden nog vele andere voordelen: zo blijft u op de hoogte van de actuele wetgeving, heeft u toegang tot specialistische kennis en ontvangt u promotiemiddelen ter aanvulling van uw eigen marketing. Lees hier meer.

Contact

Indien u nog vragen heeft of wilt overleggen dan kunt u contact met ons opnemen via internationalebeurzen@bionext.nl of bellen naar 030-2339970.

We hopen u te mogen verwelkomen op ons paviljoen.

Tags

BIOFACH
evenement

vind-ik-leuk(s)