Nieuws

Bionext start met donatieplatform #STEUNBIO

30-11-21 09:20

Met het nieuwe donatieplatform richt Bionext zich op iedereen die wil bijdragen aan de groei van biologisch

Op 30 november 2021 lanceert Bionext haar donatieplatform. Dit donatieplatform is open voor iedereen die biologisch een warm hart toedraagt. Met het nieuwe donatieplatform hoopt Bionext meer fondsen te werven die bijdragen aan haar missie: biologisch laten groeien in Nederland.


Meer kansen benutten

Als ketenorganisatie van de biologische sector in Nederland, werkt Bionext al decennia aan de groei van bio in Nederland. Maar Bionext wil meer kansen benutten dan het nu doet. En daar is geld voor nodig. “Daarom gaat het donatieplatform open voor iedereen. Alle mensen die biologisch willen stimuleren in Nederland kunnen nu niet alleen kiezen voor biologisch op hun eigen bord, maar ook bijdragen aan onze organisatie,” aldus Michaël Wilde, directeur van Bionext.


Giving Tuesday

De timing van de lancering is bewust gekozen. Na Black Friday en Cyber Monday - dagen die gericht zijn op zoveel mogelijk consumptie – is er de tegenhanger Giving Tuesday. Deze valt altijd op de eerste dinsdag na de stuntdagen. Met Giving Tuesday wordt er in meer dan 75 landen aandacht gevraagd voor geven in plaats van nemen.


Doneren aan Bionext kan al vanaf 5 euro: https://doneren.bionext.nl/

Tags

donatieplatform
steunbio

vind-ik-leuk(s)