Naar content
Image
Terug

Nieuwe collega: Laurens Nuijten

Nieuwe collega: Laurens Nuijten

01 jun 2017 Redactie Bionext

Per 1 juni ben ik, Laurens Nuijten, begonnen als Junior Projectleider bij Bionext. Sinds januari heb ik mijn bachelor Bos- en Natuurbeheer afgerond aan Van Hall Larenstein. Vorig jaar rond deze tijd rondde ik mijn bestuursjaar af bij de Landelijke Studentenvakbond. Daar heb ik een jaar mogen ervaren hoe het is om in de belangen te vertegenwoordigen van een groep waarvan ik zelf onderdeel uitmaakte. Ik verheug me erop dat ik dat nu mag gaan doen voor de volledige biologische keten. 

Hoe mijn takenpakket er precies uit gaat zien zal de tijd leren, maar ik zal me in ieder geval storten op een Europees onderzoek naar inter/multicropping waaraan Bionext bijdraagt. Ook zal ik me bezig gaan houden met de wet- en regelgeving voor de biologische sector. 

Met mijn ervaring in onderwijs/studentenpolitiek en studie een op gebied van natuurbeheer/rentmeesterij ben ik nog mijn weg aan het vinden in de biologische wereld. Hoe dan ook kijk ik uit naar een vruchtbare samenwerking en hoop graag met u kennis te maken.

0


0 Reacties Reactie toevoegen