Naar content
Image
Terug

Inschrijving voor vakbeurs Pureness geopend

Inschrijving voor vakbeurs Pureness geopend

29 jun 2017 Redactie Bionext

De Bio-beurs is al jaren dé ontmoetingsplaats voor professionals in de biologische sector. Zowel bezoekers als standhouders waarderen de vakbeurs vanwege het complete aanbod van bedrijven in combinatie met het sterke inhoudelijke programma.

Duurzame verkooppunten bieden steeds vaker niet alleen biologische voeding, maar ook non-foodproducten aan van duurzame en natuurlijke origine. Vanaf 2018 wordt de beurs daarom verder verbreed met een nieuw segment: Pureness. Dit biedt ruimte aan exposanten op het vlak van Beauty,  Wellnes en Health, die werken met natuurlijke grondstoffen geproduceerd door biologisch boeren.  

Gevestigde namen geven acte de présence en presenteren hun successen en innovaties. Ook het inhoudelijk programma wordt uitgebreid met sprekers over bijvoorbeeld keurmerken voor natuurcosmetica, visagisten en andere experts.  

Pureness biedt aanbieders van gezonde en natuurlijke lifestyle producten de mogelijkheid kennis te maken met nieuwe klanten en banden met bestaande klanten te verstevigen. Daarnaast is Pureness dé plek om de markt te verkennen. 

Toegang tot de Bio-beurs biedt bezoekers automatisch toegang tot Pureness, en andersom, waardoor een vruchtbare kruisbestuiving plaats kan vinden. De uitbreiding met Pureness maakt de Bio-beurs nog interessanter voor zowel bekende als nieuwe bezoekers. Denk hierbij aan bezoekersgroepen zoals natuurvoedingswinkeliers, apotheekhouders, drogisterijen en schoonheidsspecialisten.

Meer informatie en boeken

 

 

0


0 Reacties Reactie toevoegen