Naar content
Image
Terug

Holland Paviljoen op BIOFACH 2019: inschrijving nú geopend!

Holland Paviljoen op BIOFACH 2019: inschrijving nú geopend!

11 jun 2018 Redactie Bionext

De aanmeldingen voor het Holland Paviljoen gaan hard. Wilt u dit jaar ook uw product presenteren aan de hele biologische wereld? Schrijf u dan snel in, want er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar!

Na een zeer succesvolle deelname van het Holland Paviljoen op de BIOFACH 2018 staan wij weer te trappelen om ook in 2019 het Holland Paviljoen voor u te organiseren. De evaluatie van 2018 wees uit dat het Holland Paviljoen gemiddeld met een 7,7 werd beoordeeld, waarbij met name de sfeer op het paviljoen positief werd beoordeeld met een 8,4. De standhouders gaven Bionext een gemiddelde van 7,8 voor het organiseren van het paviljoen.

Ook in 2019 willen we graag weer een mooi Holland Paviljoen neerzetten en daarmee op zijn minst deze hoge scores evenaren en liever nog verbeteren. De uitbreiding van het paviljoen met een extra eiland pakte goed uit en we gaan ervan uit dat we dat eiland ook dit jaar weer kunnen vullen. 

De prijzen voor de 2019 editie zijn als volgt vastgesteld:
- standaard stand: € 575,-/m2 
- hoekstand: € 675,-/m2
- € 25,- korting per m2 voor leden van Biohuis, BioNederland en BioWinkelVereniging op bovenstaande prijzen

Deze prijzen zijn voor een volledig ingerichte stand, inclusief vloerbedekking, zitjes, achterwand, balie, logoborden, verlichting etc. Daarnaast is er een centrale lounge met zitjes voor afspraken, een berging en een bar, waar de hele beurs koffie, thee en water wordt geschonken. Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen product meenemen en uitstallen!

We zullen weer op dezelfde vertrouwde plaats in hal 5 staan en de stands hebben dezelfde opzet als vorig jaar, aangezien de standbouw wordt hergebruikt.

Bovenop de standprijs komt € 490,- voor het verplicht af te nemen communicatiepakket van BIOFACH (hiervoor geldt de € 25,-/m2 korting voor leden dus niet).

Wilt u dit jaar ook een mooie plek op het paviljoen? Schrijf u dan nú in via het inschrijfformulier. Als u zich inschrijft, verbindt u zich aan deelname. Daarom zit er ook een betaling van de eerste 25% van het standbedrag aan vast. 

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst toegekend.
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Paula Nijman: nijman@bionext.nl

0


0 Reacties Reactie toevoegen