Naar content
Image
Terug

Holland paviljoen Natexpo

Holland paviljoen Natexpo

05 okt 2017 Redactie Bionext

De Franse biomarkt is booming. In 2016 groeide bio met 20% naar ruim 7 miljard euro. Daarmee begint Frankrijk Duitsland als grootste bio afzetmarkt in de EU te benaderen. Naar schatting 30% van de bioproducten op de Franse markt worden geïmporteerd, dus er liggen grote kansen voor biobedrijven die naar Frankrijk (willen) exporteren.

Daarom heeft de Landbouwraad Parijs in samenwerking met Bionext een Holland Paviljoen georganiseerd op de Natexpo Parijs van 22 tot 24 oktober a.s. Uit de enorme belangstelling voor deelname blijkt dat Nederlandse biobedrijven die exportkansen ook zien.

De volgende Nederlandse bedrijven nemen deel aan het Holland Paviljoen op de Natexpo: Organic Flavour Company, Udea, De Groene Weg, Nautilus Organic, Yoni, Fairtrasa, OXXAFOOD  , de Smaakspecialist, Abbot Kinney's, World Wide Cheese en Healthgarden.

De Nederlandse ambassade  en Bionext hebben samen een stand voor het verstrekken van algemene informatie over de algemene ontwikkelingen en de kwaliteit van biologische landbouw en voeding in Nederland.

Openingstijden: 9.30 – 18.30 (17.00 op dinsdag 24-10)

Locatie: Parc des Expositions Paris Nord Villepinte – Hall 7

Meer informatie: www.natexpo.com

0


0 Reacties Reactie toevoegen