Naar content
Image
Terug

Holland Paviljoen BIOFACH breidt uit: nog enkele plaatsen beschikbaar!

Holland Paviljoen BIOFACH breidt uit: nog enkele plaatsen beschikbaar!

21 sep 2017 Redactie Bionext

Vorig jaar heeft Bionext de werving voor en organisatie van het Holland Paviljoen naar zich toegetrokken en ook de komende jaren hopen wij dat voor u te mogen doen. Het ministerie van Economische Zaken ondersteunt ons met een afbouwende subsidie voor de komende edities.

Het intensieve overleg dat Bionext afgelopen jaar met de BIOFACH organisatie heeft gehad met betrekking tot een eventuele verplaatsing naar de nieuwe hal 4A heeft succes opgeleverd. Verplaatsing is voorkomen, waardoor we ook in 2018 weer op de vertrouwde plaats in hal 5 staan. We hebben zelfs extra standruimte geboekt en kunnen het Holland Paviljoen dus iets uitbreiden.

 

 

Dat betekent dat er nog enkele plekken beschikbaar zijn! Wilt u ook profiteren van de bekendheid en centrale plek van het Holland Paviljoen, schrijf u dan snel in. De prijs voor 2018 is vastgesteld op € 575,- per vierkante meter voor een volledig ingerichte stand (excl. € 490,- voor het verplicht af te nemen communicatiepakket van BIOFACH). De stands hebben dezelfde opzet als vorig jaar, aangezien de standbouw van afgelopen jaar wordt hergebruikt. 

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst toegekend. Vul het digitale aanmeldformulier in en we nemen snel contact met u op om uw wensen te bespreken. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Paula Nijman: nijman@bionext.nl

0


0 Reacties Reactie toevoegen