Naar content
Image
Terug

Extra ruimte voor Holland Paviljoen op NATEXPO 22-24 oktober 2017 in Parijs

Extra ruimte voor Holland Paviljoen op NATEXPO 22-24 oktober 2017 in Parijs

17 mei 2017 Redactie Bionext

Het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Parijs organiseert i.s.m. Bionext een Holland paviljoen op NAT EXPO, de tweejaarlijkse internationale beurs voor biologische producten die van 22 t/m 24 oktober 2017 in Parijs plaats vindt.

Door de grote belangstelling heeft de organisatie besloten het Holland Paviljoen iets groter te maken, om de biologische sector te ondersteunen bij ambities op de Franse markt. Er zijn in totaal nog 3 plekken van 6 m2 te vergeven.

De Franse biomarkt groeit momenteel heel sterk met naar schatting 20% in 2016. De verwachting is dat de omzet in 2016 boven de 7 miljard euro uitkomt. Daarmee begint Frankrijk Duitsland als grootste bio afzetmarkt in de EU te benaderen. Naar schatting 30% van de bioproducten op de Franse markt worden geïmporteerd, dus er liggen grote kansen.

Bionext verzorgt in opdracht van de Franse Landbouwraad de werving. De standunits zijn volledig ingevuld en de kosten bedragen € 2.555,- voor 6m2. Bionext-leden hebben voorrang. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Reageer dus snel als u een plaats wilt reserveren. 

Deelnemen? Stuur een email naar Paula Nijman: nijman@bionext.nl

0


0 Reacties Reactie toevoegen