Naar content
Image
Terug

Call Core Organic Cofund geopend

Call Core Organic Cofund geopend

08 dec 2016 Redactie Bionext

Core Organic is een samenwerkingsverband tussen 19 landen die streven naar goed Europees onderzoek voor de biologische landbouw en voeding. Nederland neemt hier aan deel en heeft bijna een miljoen euro ingelegd in de pot van meer dan 14 miljoen. De helft daarvan heeft het Ministerie van EZ toegekend, het NWO de andere helft.

Het geld zal worden toegekend aan internationaal onderzoek dat de biologische landbouw en voeding in de EU ten goede komt. Voorstellen kunnen tot 1 maart via de call website www.eracall.eu worden ingediend door consortia met partners uit minstens 5 van de deelnemende landen.

Het bijzondere aan dit samenwerkingsverband is dat de selectie van projecten gezamenlijk gebeurt, maar dat de onderzoekers door de eigen nationale overheden worden betaald. Voor onderzoekers en geïnteresseerden is het daarom belangrijk om, naast de Core Organic-eisen ook de nationale voorwaarden voor financiering goed te lezen.

Meer informatie over de call-procedure staat hier: www.coreorganic.org en de nationale voorwaarden kunt u hier vinden (English version click here). Deze komen over enkele dagen ook beschikbaar op de website van Core Organic, samen met de nationale voorwaarden van de andere landen.

Als u vragen hebt over de call kunt u contact opnemen met Marian Blom van Bionext: blom@bionext.nl

Voor vragen over de NWO-financiering kunt u contact opnemen met Martijn Los: m.los@nwo.nl

0


0 Reacties Reactie toevoegen