Image
Back

SANA (Italië)

SANA (Italië)

06 Sep 2019 en 09 Sep 2019

Exporteren naar Italië? Exposeren op de Sana via Bionext!
Italië is de op 3 na grootste biologische markt in de EU. Italië is een land met een dynamische biologische agri-food markt. De markt groeit gestaag en de vraag naar meer producten (in termen van volume en type producten) blijft stijgen. In 2016 bedroeg de totale marktwaarde van biologisch verkochte producten 4,4 miljard Euro en deze groeit zo’n 10% per jaar. Op het ogenblik kunnen Italiaanse biologische producenten aan het grootste deel van de consumentenvraag voldoen. Maar niet in z’n geheel; hier liggen kansen voor Nederlandse aanbieders uit de biologische keten.

De Italiaanse consument is ‘volwassen’, in die zin dat hij wil weten hoe en waar het product is geproduceerd. Biologische producten worden door consumenten in speciaalzaken gekocht. Daarnaast is er een zeer positieve trend in de verkoop van biologische producten bij grote retailers.

De Sana wordt gehouden van 6 tot en met 9 September 2019 in Bologna, Italië. Deze beurs voor biologische en natuurlijke producten groeit met het jaar. In 2018 namen er 971 standhouders deel aan de beurs en werden er 35.000 bezoekers verwelkomt. 

Meer informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Paulien Hoftijzer, telefoon 030-2339970 of via een e-mail internationalebeurzen@bionext.nl

Inschrijven
Inschrijven voor het Holland-Italië Paviljoen op de Sana in Bologna (6-9 september 2019) kunnen zich via deze link inschrijven.