Image

Biobank

Welkom bij de Biobank! Hier kunnen biologische boeren en tuinders adverteren met o.a. grond, voer, mest, vee en stro. Het is een belangrijk streven van de biologische landbouw om de kringlopen verder te sluiten. Bionext helpt ondernemers hier graag bij. Ook als je samenwerking zoekt met een biologische akkerbouwer of veehouder kun je gebruik maken van de Biobank.

Hoe werkt het?

Alleen advertenties bekijken? Hiervoor is aanmelden niet nodig. Advertentie plaatsen? Dit kan alleen als je lid bent van Biohuis of BioNederland. Het gaat om het aanbieden van biologische producten. Een advertentie blijft maximaal 10 weken staan. Daarna wordt hij verwijderd. Wat je ziet, is dus actueel.

Advertentie plaatsen?

Stuur een mailbericht naar info@bionext.nl met het skalnummer van je bedrijf en de benodigde advertentiegegevens. Bionext checkt of je bedrijf lid is en zorgt voor plaatsing van de advertentie.

Terug

Slachtrijpe Fleckvieh stieren

Slachtrijpe Fleckvieh stieren

Plaatsingsdatum: 14 nov 2018
Rubriek: Vee (rundvee)

Slachtrijpe Fleckvieh dubbeldoel stieren, 2 jaar en ca. 400 kg (geslacht gewicht). € 4,25 per kg geslacht gewicht (excl. BTW). Voor meer info: J. van Twillert 06-21573940.

Hoeveelheidn.o.t.k.
Prijsn.o.t.k.
BedrijfsnaamKo-Kalf
ContactpersoonJ. van Twillert
AdresJufferenstraat 29
Postcode8081 CP
PlaatsELBURG
Telefoonnummer06-21573940
E-mailinfo@ko-kalf.nl
Websitewww.ko-kalf.nl
Skalnummer022425