Image

Biobank

Welkom bij de Biobank! Hier kunnen biologische boeren en tuinders adverteren met o.a. grond, voer, mest, vee en stro. Het is een belangrijk streven van de biologische landbouw om de kringlopen verder te sluiten. Bionext helpt ondernemers hier graag bij. Ook als je samenwerking zoekt met een biologische akkerbouwer of veehouder kun je gebruik maken van de Biobank.

Hoe werkt het?

Alleen advertenties bekijken? Hiervoor is aanmelden niet nodig. Advertentie plaatsen? Dit kan alleen als je lid bent van Biohuis of BioNederland. Het gaat om het aanbieden van biologische producten. Een advertentie blijft maximaal 10 weken staan. Daarna wordt hij verwijderd. Wat je ziet, is dus actueel.

Advertentie plaatsen?

Stuur een mailbericht naar info@bionext.nl met het skalnummer van je bedrijf en de benodigde advertentiegegevens. Bionext checkt of je bedrijf lid is en zorgt voor plaatsing van de advertentie.

Terug

Ronde balen

Ronde balen

Plaatsingsdatum: 31 okt 2018
Rubriek: Voer (ruwvoer)

83 ronde gewikkelde balen van +/- 760 kg p/baal   oogst  2016 

Vezelhennep, ruwvoer voor optimaal gebruik van opname voer.Als gehele plant silage vormt gehakselde vezelhennep een superieure structuurbron voor melkkoeien en ook andere dieren.Vezelhennep bevat 500 gram ruwe celstof per kilo droge stof, ruim 60 ADL en rond de 500 VEM. Vezelhennep zorgt voor agressieve prik en zorgt voor herkauwactiviteit.Het heeft geen thc, maar wel cbd en veel omega 3+6. max. 1.5 kg p/d voeren in mixvoer.

Vezelhennep, ruwvoer voor optimaal gebruik van opname voer

Hoeveelheid83
Prijsn.o.t.k.
BedrijfsnaamTuinderij 't Gelders Eiland
ContactpersoonHarmen Peters
AdresEltenseweg 1
Postcode6915 KA
PlaatsLobith
Telefoonnummer06-22794901
E-mailinfo@gelderseiland.com
Websitewww.gelderseiland.com
Skalnummer006165