Image

Biobank

Welkom bij de Biobank! Hier kunnen biologische boeren en tuinders adverteren met o.a. grond, voer, mest, vee en stro. Het is een belangrijk streven van de biologische landbouw om de kringlopen verder te sluiten. Bionext helpt ondernemers hier graag bij. Ook als je samenwerking zoekt met een biologische akkerbouwer of veehouder kun je gebruik maken van de Biobank.

Hoe werkt het?

Alleen advertenties bekijken? Hiervoor is aanmelden niet nodig. Advertentie plaatsen? Dit kan alleen als je lid bent van Biohuis of BioNederland. Het gaat om het aanbieden van biologische producten. Een advertentie blijft maximaal 10 weken staan. Daarna wordt hij verwijderd. Wat je ziet, is dus actueel.

Advertentie plaatsen?

Stuur een mailbericht naar info@bionext.nl met het skalnummer van je bedrijf en de benodigde advertentiegegevens. Bionext checkt of je bedrijf lid is en zorgt voor plaatsing van de advertentie.

Terug

Grof hooi in ronde balen

Grof hooi in ronde balen

Plaatsingsdatum: 12 dec 2018
Rubriek: Voer (ruwvoer)

Ik heb grof hooi in ronde balen te koop 100 stuks Het is 1e snee hooi uit natuurland, met wat riet erin het zal 75% voer zijn en 25% strooisel.

Mooi droog spul maar wel grof.

Ik heb het in plastic staan, maar ook zonder.

Hoeveelheid100 stuks
Prijs35 euro
BedrijfsnaamVOF De Rodenburghoeve
ContactpersoonRodenburg
AdresBusch en Dam 22
Postcode1911 MS
PlaatsUitgeest
Telefoonnummer06-15284264
E-mail
Website
Skalnummer6178