Image

Biobank

Welkom bij de Biobank! Hier kunnen biologische boeren en tuinders adverteren met o.a. grond, voer, mest, vee en stro. Het is een belangrijk streven van de biologische landbouw om de kringlopen verder te sluiten. Bionext helpt ondernemers hier graag bij. Ook als je samenwerking zoekt met een biologische akkerbouwer of veehouder kun je gebruik maken van de Biobank.

Hoe werkt het?

Alleen advertenties bekijken? Hiervoor is aanmelden niet nodig. Advertentie plaatsen? Dit kan alleen als je lid bent van Biohuis of BioNederland. Het gaat om het aanbieden van biologische producten. Een advertentie blijft maximaal 10 weken staan. Daarna wordt hij verwijderd. Wat je ziet, is dus actueel.

Advertentie plaatsen?

Stuur een mailbericht naar info@bionext.nl met het skalnummer van je bedrijf en de benodigde advertentiegegevens. Bionext checkt of je bedrijf lid is en zorgt voor plaatsing van de advertentie.

Terug

drachtige melkgeiten

drachtige melkgeiten

Plaatsingsdatum: 22 jul 2019
Rubriek: Vee (geiten)

Drachtige melkgeiten te koop

Koppel geiten van gem. 4-5 jaar oud. Hebben 1x gelamd en zijn nu voor de 2e keer drachtig. Gedekt tussen 1 en 28 mei 2019. Mooie geiten in goede conditie. CAE/CL en Chlamydia vrij.

Aantallen in overleg.

Hoeveelheid
Prijs
BedrijfsnaamPronkjewail Melkgeiten
ContactpersoonRien Louwes
Adres
Postcode
PlaatsRuinerwold
Telefoonnummer0623890012
E-mail
Website
Skalnummer104048