Image

Biobank

Welkom bij de Biobank! Hier kunnen biologische boeren en tuinders adverteren met o.a. grond, voer, mest, vee en stro. Het is een belangrijk streven van de biologische landbouw om de kringlopen verder te sluiten. Bionext helpt ondernemers hier graag bij. Ook als je samenwerking zoekt met een biologische akkerbouwer of veehouder kun je gebruik maken van de Biobank.

Hoe werkt het?

Alleen advertenties bekijken? Hiervoor is aanmelden niet nodig. Advertentie plaatsen? Dit kan alleen als je lid bent van Biohuis of BioNederland. Het gaat om het aanbieden van biologische producten. Een advertentie blijft maximaal 10 weken staan. Daarna wordt hij verwijderd. Wat je ziet, is dus actueel.

Advertentie plaatsen?

Stuur een mailbericht naar info@bionext.nl met het skalnummer van je bedrijf en de benodigde advertentiegegevens. Bionext checkt of je bedrijf lid is en zorgt voor plaatsing van de advertentie.

Terug

Dekbok

Dekbok

Plaatsingsdatum: 07 jan 2019
Rubriek: Vee (geiten)

Dekbok van Geitenboerderij Hansketien. Hij is geboren in 2012 en heeft sinds 2015 dieren op Hansketien gedekt. Nakomelingen zijn hier dan ook volop aanwezig en eventueel te beoordelen.

Hoeveelheid
Prijs
BedrijfsnaamGeitenboerderij Hansketien
ContactpersoonMonique Hospers-Brands
Adres
Postcode
PlaatsMantinge
Telefoonnummer06 45659216
E-mailinfo@overnamehansketien.nl
Websitewww.voorbeeldlink.nl
Skalnummer006160