Image

Biobank

Welkom bij de Biobank! Hier kunnen biologische boeren en tuinders adverteren met o.a. grond, voer, mest, vee en stro. Het is een belangrijk streven van de biologische landbouw om de kringlopen verder te sluiten. Bionext helpt ondernemers hier graag bij. Ook als je samenwerking zoekt met een biologische akkerbouwer of veehouder kun je gebruik maken van de Biobank.

Hoe werkt het?

Alleen advertenties bekijken? Hiervoor is aanmelden niet nodig. Advertentie plaatsen? Dit kan alleen als je lid bent van Biohuis of BioNederland. Het gaat om het aanbieden van biologische producten. Een advertentie blijft maximaal 10 weken staan. Daarna wordt hij verwijderd. Wat je ziet, is dus actueel.

Advertentie plaatsen?

Stuur een mailbericht naar info@bionext.nl met het skalnummer van je bedrijf en de benodigde advertentiegegevens. Bionext checkt of je bedrijf lid is en zorgt voor plaatsing van de advertentie.

Terug

Biologische kalkmeststof

Biologische kalkmeststof

Plaatsingsdatum: 10 okt 2018
Rubriek: Overig

Biologische kalkmeststof

Bergocal-Soil is een unieke kalksoort, gemaakt uit bewerkte eierschalen. Door een reeks bewerkingen ontstaat een veilige en poreuze kalksoort met eigenschappen voor diverse toepassingen.

 

Bergocal-Soil heeft een zuurbindende waarde van 56,2 %. Het bevat veel waardevolle spoorelementen waaronder zink. Zink stimuleert de eiwitopbouw en wortelontwikkeling van de plant. Het product bevat 10 kg stikstof- en 2,8 kg fosfaat per ton. Deze waardes tellen niet mee in de mestboekhouding. Dit maakt Bergocal-Soil een voordelige kalkmeststof.

 

  • 1 vracht is 30 ton

Hoeveelheidn.o.t.k.
Prijsn.o.t.k.
BedrijfsnaamBerg Fourage
ContactpersoonHenry
AdresIndustrieweg 70
Postcode8071 CW
PlaatsNunspeet
Telefoonnummer0341 768 222
E-mailverkoop@bergfourage.nl
Websitehttps://www.bergfourage.nl
Skalnummer102792