Image
Terug

Workshop 'Melk en vlees als totaalconcept'

Workshop 'Melk en vlees als totaalconcept'

12 jan 2017 Redactie Bionext

Workshop ‘Biologische melkveehouderij van de toekomst: Melk en vlees als totaalconcept'

De productie van melk en vlees is onlosmakelijk met elkaar verbonden, hoewel ze in de praktijk vaak 2 gescheiden bedrijfstakken vormen. Op de Biobeurs gaan melkveehouders met elkaar in gesprek over het tot waarde brengen van vlees afkomstig uit de biologische melkveehouderij. Onderdeel van deze discussie is het biologisch houden en vermarkten van stierkalveren: Hoe zorgen we ervoor dat we het stierkalf als volwaardig en waardevol onderdeel een plaats krijgt in de melkveehouderij? En wat vinden koks van biologisch rund- en ossenvlees? Aan het woord komen Peter de Nooij (bestuurslid Natuurweide), Bart Boon (biologische kalverhouderij Eco Fields), Jos Groothedde en Jan Broenink (Natuurboeren uit de buurt) en chefkok Nel Schellekens, die na de workshop een kookdemo met biologisch rundvlees geeft op het Foodplein.

Tijd en plaats: donderdag 19 januari 10.30 – 11.30 uur in Meerhal A, IJsselhallen, Zwolle.

0


0 Reacties Reactie toevoegen